Internationalt kørekort - Som ikke er en skid værd (Insider tip)

Blomster heaven – Market village

Market Village har næsten altid forskellige events kørende, og selvom jeg elsker dyr, og alle de forskellige småting man kan købe til dem, når der er et dyreevent. Så er noget der står mit hjerte meget nært, blomster. Det er virkelig noget som beroliger mig, og jeg elsker at se dem vokse sig store og stærke, yep I’m a weirdo….. Ikke at der er noget galt i at kunne lide blomster, men ved de fleste af mine venner, synes jeg til tider er en gammel husmor, fanget i en ung bøsses krop. 😛 Når det er sagt, eeeeeelsker jeg orkideer, og i Thailand koster de ikke en skid, og som sagt prøver jeg at få det bedre psykisk, og finde mig selv, så derfor valgte jeg i slutningen af sidste uge, at købe en lille blomst til mig selv.

 

Men her er lidt billeder fra turen i Market Village, med deres blomster boder, frugtboder osv. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Internationalt kørekort - Som ikke er en skid værd (Insider tip)