Spis på thai manér - (insider tip)

RYD OP EFTER DIG SELV!

Undskyld at jeg lige vælger at få et vredes udbrud, men igår valgte jeg efter jeg havde været i centeret og få noget mad, at tage til mit ynglingssted i Hua Hin. View point. Men ærligt, så forstår jeg mindre og mindre, hvorfor jeg elsker det. Menneskerne der kommer der, er jo røv ligeglad med at vi kun har denne ene planet, og at de ødelægger den!

Ej for at være helt ærlig, så er jeg på ingen måde typen der er perfekt, hvad angår klima. Jeg rejser med fly, spiser for-produceret mad og bruger plastik poser osv. Men jeg føler alligevel, at jeg prøver at bedre mig selv! Derfor har jeg taget valget, at hver en pose jeg får i overskud hernede (1-3 dagligt) vil jeg tage med op til viewpoint, og fylde med affald. Jeg ved godt at det måske ikke er det vildeste, eller gør en kæmpe foreskel, men alligevel kan jeg se på Thai’erne, at det åbner deres øjne mere og mere. Da jeg var deroppe igår, går en mor med to børn forbi mig inde i buskadset, hvor moren vælger at smide en færdig iskaffe. Det skal lige siges at hun ikke så mig, da jeg stod helt inde i krattet, for at få nogle poser derinde. Den ene af disse børn vælger så at samle den op igen, og gå hen med den til mig. Og sige tak på Thai. Det reddede virkelig bare min aften! 😀

Men efter jeg havde fået fyldt de fem poser jeg havde med derop, gik jeg ned og købte en sodavand, og sad lidt med hundene der hører til stedet. Jeg er også begyndt at tage overskydende mad med derop til dem, og som tak går de med mig rundt og jager aberne væk, så jeg kan rydde op i fred. Ellers havde de sgu nok revet posen ud af hånden på mig. Og så var hele ”projektet” nok ødelagt for mig. Men jeg tænker at lave en video, når jeg synes jeg har fået ordnet nok deroppe. Men nu vil jeg redigerer min video færdig som skulle ha været ude i forgårs.. (sorry!)

Men jeg har 5 små tips som du kan bruge, til at forbedre miljøet i Thailand. (insider tip or common knowledge)

  1. Stop med at bruge sugerør (især hernede får og finder man dem overalt)
  2. Genbrug dine vandflasker, eller saml dem, så de kan blive genbrugt. Ofte om natten ser man folk der rodder i skrald, for at finde plastik flasker, som de kan tjene lidt penge på det hernede.
  3. Tag aldrig poser med dig, når du skal i nærheden af aber, da de ikke er helt så dumme, og vil stjæle dem med det samme de har chancen.
  4. Smid ikke dine cigaret skodder på gaden, seriøst. LAD VÆRE!
  5. Ligesom i Danmark, kan du hernede også købe genbrugelige poser. Do it! 😉

Og som sagt er jeg ingen helgen, men ønsker bare at mine børn i fremtiden kan opleve de samme ting som jeg.

Anyways , see ya <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis på thai manér - (insider tip)