Pearlwan market i Hua Hin

Drømmen sluttede hårdt

Eftersom jeg valgte at lave hele rejsen offentlig, er det kun fair at jeg også vælger at skrive hvad gik galt, og hvorfor jeg er taget hjem igen. På ubestemt tid. Det er et meget grænseoverskridende indlæg at skrive, men håber på at det kan hjælpe andre i fremtiden, til ikke at gå lige så meget i panik som jeg gjorde.

Det hele startede med ar jeg stoppede med at ryge smøger, nede i Thailand. 😀 Og som dem af jer der ryger ved, begynder man ofte at hoste ret meget, når man sådan stopper med at ryge. Og nogle gange kan man blive lidt øm, da man hoster meget. Så der gik to uger med hosten, og jeg tænkte ikke videre over det, til en dag hvor jeg til sidst følte, at det var ligesom om at jeg havde en visdomstand der begyndte at rykke sig og gøre ondt, bagerst i ganen. Så valgte jeg at tage til tandlægen og fik en tid, morgenen efter. Da jeg ankom, og satte mig til rette, fik foreklæde på osv. Og de bad mig åbne munden, med deres gebrokken engelsk, sagde de til mig, at det var en knude og jeg skulle tage på hospitalet.

Jeg spurgte hvad de mente med en knude, da de var svære at forstå, og så siger de til mig ”maybe cancer”, og jeg tror faktisk bare lidt jeg går i chok. Det hele efter det, går ret hurtigt, ihvertfald i mit hoved.

 

Jeg går direkte ned til min scooter, kører hjem, henter min bog, køber en iskaffe, og tager på stranden og slukker netværket på mobilen. Jeg bliver så på stranden hele dagen faktisk, og da jeg endelig tager hjem, ringer jeg til min flere i min familie, og bliver enige om at jeg skal komme hjem og i behandling. Ligegyldigt hvad, hjem og have det tjekket ud i Danmark.

 

Nu har jeg været i danmark i næsten i lidt over en måned, og har endelig fået nogle svar, det hele var lidt bøvlet, men det er godartet, men vil tage noget tid før jeg får det fjernet. Så derfor, som startet i blog indlægget, vil jeg blive i Danmark, på ubestemt tid.

Men hey, har da fået mine små babyer igen og nyder hvert et sekund med de små bæster. Og udover det har vi fået noget andet sygdom i familien, som jeg faktisk er rigtig glad for jeg er tilstede til. Hvis jeg havde været i Thailand imens det skete, ville jeg gå endnu mere i panik. Men vil ikke gå mere ind i det, da noget kun vedrører familien <3

 

Ærligt så ved jeg ikke hvad bloggen vil blive om nu, men jeg tænker det vil omhandle mig liv i DK indtil mit næste skøre påfund. Anyways see ya 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pearlwan market i Hua Hin