Månedens film tips!

Pearlwan market i Hua Hin

Nok en af de lidt mere Thai kendte steder, men stadig et virkelig hyggeligt sted, som ikke helt ødelægger mit budget. 😉
For at være ærlig, tror jeg faktisk de tager penge for entre, men det vidste jeg ikke da jeg gik ind, så da de begyndte at snakke til mig, omkring billet, da jeg var på vej ud, snakkede jeg bare ind i telefonen, og spillede på at være dum turist. 😛

Maden var faktisk også vildt billig, på selve Pearlwan marked, men ville bare gerne hurtigt hjem igår, så jeg tog ned forbi min madmor, og fik lidt mad med hjem i stedet 😉

Men det er helt klart en hyggeligt sted, mindede mig lidt om bakken, dog meget mindre. Hvis jeg havde små børn, ville jeg helt klart tage dertil, og måske spise noget frokost, og så tage på stranden efter. Jeg vil sige man kan bruge maks 1-2 timer der, men okay, jeg kan også bedste lide, at der enten er fuld gang i den, eller fuldstændig afslapning! 😉 Can you relate?

Anyway, her er lidt billeder jeg tog igår <3

Hvordan er vejret ellers i Danmark for tiden? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens film tips!