Ny video ude på youtube

Månedens film tips!

Vi har alle sammen de dage, hvor at vi bare vil ind under dynen og hygge os med en god film.
Især nu hvor det koldere og tidligere mørkt i Danmark, synes jeg det er rart at have Netflix. Selvom jeg ikke engang er i DK 😛
Her i Thailand, har jeg kun netflix, og ikke viaplay eller nogle andre streamingtjenester. Men det er okay, da jeg faktisk ikke ser så meget film mere. 😛 Men jeg kunne alligevel godt lige kunne tænke mig, at give jer mine film tips, for denne måned. Både på netflix og i biffen 😉 Lad os starte med to film på netflix og en fra biffen.

 

Den første er Escape room, en utrolig fed gyser/thriller, som virkelig få ens hjerte til at banke, kan sige at den ligger op til en toer, som jeg allerede glæder mig vildt meget til! 😀

Den anden er Miss Bala, og for at være ærlig, havde jeg ikke særlig meget tiltro til filmen og satte den på en nat hvor jeg bare ville falde i søvn til noget, men blev oppe og så den… Andre kender til sådanne nætter? Anyway, det er nok en aktion/thriller og virkelig værd at se. 😉

Og jokeren, behøver jeg sige mere? Elsker når de producerer film hvor jeg på en eller anden mærkelig måde, føler med de ”onde” i filmene. Og denne film er simpelthen bare et kunstværk. GOOOO SEEE IT!

Anyway, see ya later <3

Har du nogle film jeg burde se på netflix? Skriv meget gerne en kommentar med nogle fif <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny video ude på youtube