Første youtube video i Thailand!

Internationalt kørekort – Som ikke er en skid værd (Insider tip)

Det er de færreste mennesker som ved, man skal have internationalt kørekort, når man er forskellige steder i verden, eller måske er det bare mig som er lidt dum? Anyway, sidste år da jeg fik job, her i Hua Hin, sagde mit arbejde, jeg skulle skaffe mig sådan et, så jeg kunne leje en scooter hernede. Hvilket også er rigtig fint at blive informeret omkring, dog viste det sig at være noget ubrugeligt bras. Det koster kun 25 kr, så ikke rigtig noget at hidse sig op over. Bortset fra, at hvis jeg blev stoppet, havde jeg ikke kørekort til at køre scooter hernede, da de har andre regler i forhold til danmark, grundet at de kan kører op til over 100 km i timen. Og jeg har kun kørekort til bil i Danmark.. Dette finder jeg faktisk først ud af, efter jeg er flyttet herned igen i år, og har fået lavet et nyt internationalt kørekort. Eller rettere sagt to, da regneringen stadig ikke er helt sikker på, hvilken en af dem, de vil bruge i fremtiden. 😛

Nu står jeg så i Thailand og har lejet en scooter, som jeg faktisk kører, mere eller mindre, ulovligt på. Jeg kan ikke rigtig gøre andet, end at tage et kørekort hernede, eller vente til jeg engang kommer hjem på ferie, og så tage et motorcykel kørekort. Hvilket jo også vil tage tid, og koste mange penge. Derfor regner jeg, for at være ærlig, ikke med at jeg skal tage et, før næste år, hvor jeg håber på at kunne tjene lidt på bloggen her, og have fået min youtube kanal op og kører! Det vil så være hernede jeg tager det, da jeg har hørt at det kun skulle koste omkring 1500-2000 kr, hvilket er meget billigere end i DK! 😉 

Idag har været en dag, hvor jeg har ordnet en masse praktiske ting, såsom at svare div. Mails. Snakket med en masse, både min søster, kusine og mor. Og det er simpelthen så rart at snakke med familien. Skal være ærlig og indrømme, at det denne gang har det været meget hårdere for mig, at tage afsked med alt og alle i Danmark, hvilket nok bunder ud i at jeg er alene afsted, men også at jeg har så meget fritid. Jeg sidder meget alene, med en masse tanker, og prøver at finde hoved og hale i hvor det gik galt for mig i Danmark. Men i bund og grund må jeg nok finde mig i, at jeg aldrig kommer til at vide det 100%. Jeg er et menneske der elsker at lave planer, budgets, og følge dem, og prøve at presse mig selv til at blive bedre, være bedre. Men når intet går som du regner med i dit liv, blir du nød til et tidspunkt, at sige til dig selv, at du ikke kan kontrollere alt. Det er så dét jeg er igang med nu, det eneste jeg kan kontrollere er mig selv, og hvad jeg vælger mit liv skal omhandle. Og jeg er selvfølgelig lykkelig over at være her, og ikke i Danmark. ‘’Men nissen flytter altid med’’ som min altid har sagt, og jeg har sgu måtte krybe til korset og indrømme, at det har været hårdere end forventet. Dog er jeg stadig 100% sikker på, at dette er det rigtige for mig, og jeg giver mig selv disse måneder til at finde mig selv, og prøve at blive den samme person som jeg var for 4 år siden. Stolt af mig selv, glad for mig selv og ikke mindst, god imod de mennsker omkring mig, som faktisk vil mig det bedste i livet.

Puuuha, ja okay, dette indlæg blev ikke kun lige om det internationale kørekort, men hvis du har nogle gode fif til hvordan man kan få det bedre psykisk, vil de blive modtaget med kysmund og kærlighed.

Men mit fif til dig er : Idag når du går ud og får øjenkontakt med nogen på gaden, så smil for guds skyld. Det vil gøre både dig og personen, du har dette moment med, så meget mere tilpas i sig selv og måske endda gøre personen rigtig glad.

Anyways, tak for kigget <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første youtube video i Thailand!