Fødselsdag i Thailand!

Spis på thai manér – (insider tip)

En af de bedste steder at opleve rigtig thai mad, ifølge mig, er helt klart at gå til en rigtig gadekøkken. En af de slags som man ser langs Thailands gader, every-fucking-where. Det jeg elsker ved det, er at man virkelig prøver at spise på rigtig Thai manerer, og så er det ofte 100 gange bedre end det thai mad man køber på dyrere restauranter. Men mange danskere får ikke så mange bakterier, i deres dagligdag i DK, så de får ofte lidt ondt i maven. Hygiejnen er ikke altid den bedste sådanne steder, så derfor tænkte jeg idag at jeg ville lave et lille indlæg, omkring hvor man ellers kan spise rigtig Thai mad, dog med lidt bedre forhold.

Men det er faktisk i deres centre, at man kan gå ud og virkelig prøve thai mad, til ingen penge. Og det er som sagt meget mere kontrollede forhold, så der er der langt fra lige så stor chance, for du får runner mave. 😛 Jeg kommer nok her som minimum en gang om ugen. Det er virkelig en af de steder, hvor jeg føler jeg får meget for pengene. Ofte ligger de på de laveste etager rundt omkring i divs. centre.

Udover det, har dette center (market village hua hin) et system, hvor man indbetaler penge på et kort, og så kan man få pengene tilbage, hvis man ikke bruger dem 😉 Medmindre man gør som jeg, og indbetaler 100 bath på et no cash back kort, så får man faktisk 120 for 100 bath. Så det er også noget at tænke over 😉

Den første uge da jeg ankom, gik jeg altid det samme sted hen, hvor jeg har fik en omgang stir fired chicken w. cashenuts. Og gav 60 bath for og så 10 bath for en vand. (omkring 15 kr) Desværre er det sted nu lukket. 🙁 Men har så fundet ud af, at jeg ved siden af, kan få pad thai, som er en utrolig lækker risnudel ret, som man kan vælge at få med kylling eller original, med kun æg og grøntsager. og priserne på det ligger mellem 35 og 65 bath, som også lige til at overkomme. (Pad Thai på billedet nede under)

Dagen idag står dagens ellers på rengøring af min lejlighed, og efterfølgende vil jeg få trænet lidt. Vejret er ikke det mest fantastiske idag, og desværre havde jeg valgt, lige præcis idag, at jeg ville lave nogle shots med dronen af solopgangen, som ikke rigtig blev til noget….. 🙁 Jeg synes virkelig at jeg har været uheldig disse par dage, igår ville jeg rydde op på viewpoint, men fik det dårligt og knækkede mig udover det hele lige da jeg kom derop, hvorfor jeg valgte at tage hjem igen. Men hey, lad os se på den lyse side, hvis vejret fortsætter med at være lige så overskyet, ville det jo passe perfekt at tage derop efter min frokost! 😀 But lets see.

Og til dem af jer, der ikke allerede har været inde og like min facebook side, ville det gøre mig utrolig glad, hvis du lige smuttede ind og liker den. 😉 (Linket til facebook siden – på forhånd tak!) 

 

Anyways see ya later ♡

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag i Thailand!