Mit ynglingssted i Hua Hin!! (gratis aktivitet)

Lav frivilligt arbejde – uden at betale for det

Jeg har altid været meget fascineret af frivilligt arbejde, især med dyr. Da jeg boede i Thailand som 12 årig, arbejdede jeg sammen med Soi dog, som er en organisation, som virkelig gør en forskel for hundene, uden at gå på kompromis med etik.
Mange turister, tænker ikke over at gadehundene faktisk har et formål hernede, de jager nemlig rotter væk. Og som I ved, dem af jer der har været i Thailand før, så er en rotte ikke et sjælendt syn. Og Thailand er ret beskidt når man er omkring byerne, så det gir faktisk sig selv.

 

Men Soi dog, søger hjælp til mange forskellige ting, ligesom så mange andre velgørenhedsorganisationer, dog kan man komme her og arbejde gratis. Men I skal på forhånd vide, at det til tider kan være virkelig hårdt psykisk. At se hunde der er blevet mishandlet, eller underfordret er aldrig rart. Men at se en hund, få det bedre, dag for dag, og vide du er med til at gøre det, er simpelthen den bedste gave man kan give sig selv. (hvis du spørg mig!)

Udover det, kan du, hvis du skal til Thailand i den kommende til, tage kontakt til Soi Dog, og spørge om de mangler hjælp til at få nogle hunde til Danmark.
Da hundene ikke må rejse alene, bruger Soi Dog ofte turister som alligevel skal til de pågælende lande, til at være deres følgesvende. Dette koster dig hverken tid eller penge, (måske 10-20 min) og det mødes med dig i lufthavnen hvor de sørger for alt det praktiske. Så det er en måde for folk, som måske er lidt ældre og ikke kan de samme ting som da de var yngre, at hjælpe. 😀

Når alt det er sagt, er min mening om adoption af hunde, at jeg ofte synes det er synd at få en hund fra Thailand, med hjem til Danmark. De er vant til at kunne løbe hele dagen lang, og være 100% frie. Så derfor synes jeg på en måde det er mere humant, at hjælpe nogle af de lidt ældre hunde, som ikke har brug for de der 4-5 timers motion om dagen. Og jeg taler af erfaring.
Jeg havde selv en hund med hjem fra Thailand som 13 årig, og jeg havde aldrig gjort det, den dag idag. Kigget i bagspejlet, var det virkelig en dum beslutning, men heldigvis var Lady, det hed hun. Nok den klogeste hund jeg nogensinde har mødt, og hun gik faktisk en tur med sig selv om dagen, hvor hun stak af, og kom tilbage efter en time eller to, og stod udenfor vores låge og gøede. Når det er sagt, er alle hunde jo forskellige, og dette indlæg er på ingen måde skrevet for at dømme.

 

Jeg opfordre alle, der gerne vil ud og gøre noget godt for deres omgivelser, at tage kontakt til Soi Dog. De er simpelthen så fantastiske og de tænker virkelig på dyrenes ve og vel. Og har jeg ikke fået solgt dig på ideen endnu, synes du skal tage et kig på tallene nedenunder. De siger ALT! 

 

Kontakt dem på deres mail – volunteering@soidog.org (Billeder er lånt fra Soi dog)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit ynglingssted i Hua Hin!! (gratis aktivitet)