Hvordan vil jeg tjene penge i Thailand?

Mit ynglingssted i Hua Hin!! (gratis aktivitet)

Jeg har altid været typen der nyder mit eget selvskab, og faktisk kan jeg bedre lide dyr end mennesker. Derfor er dette sted helt perfekt for mig! Der er desværre bare mange turister der ikke rydder op efter sig, tager poser med osv. Og aberne stjæler dem og de rydder jo heller ikke ligefrem op efter sig selv. Så hvis det er urørt natur du søger, er det ikke lige stedet, men ønsker du lige noget alene tid, med nogle dyr og en fantastisk udsigt, er det helt klart stedet.

Udover det fik jeg nøglerne til min egen lille lejlighed idag, og er så lykkelig over hvor nemt det hele har været. Udlejeren har været så skide sød, og gav nogle fri billetter til en koncert i aftens, men orkede ikke rigtig. Sorry jeg ikke lige har fået taget nogle billeder af den endnu, men havde lige lidt stress over det hele og nu er det så allerede mørkt. Så det kommer op imorgen i videoen 😉 

Men anyway back to the mountain. Indtil videre har jeg kun været heroppe to gange, første dag jeg ankom, og idag. Idag tog jeg herop med målet om at tage nogle billeder og få lidt sindsro. Mai og jeg tog derop efter vi havde spist frokost og sad lidt og nød udsigten. Og disse billeder er hvad der kom ud af det, desværre havde jeg kun mit Olympus pen-7 med og ikke mit canon 700d med. Men synes de blev okay 😛

Jeg opfordre derfor enhver der kommer til Hua Hin at kigge op forbi View Point, og hilse på aberne. Som min veninde Mai siger, så er det en af de få steder, hvor hun har det godt med aberne. De er van til menneskerne omkring dem, og er ikke bange, eller agressive. Dog skal man være fornuftig og vide at intet er sikkert og de kan ændre sig på nul komma fem. Så altid vær meget opmærksom på dine omgivelser. (insider tip! Om søndagen kommer der nogle thai’ere og fodre dem, og det er værd at opleve) 

Anyways, see ya later. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan vil jeg tjene penge i Thailand?