Baghaven

Hvordan vil jeg tjene penge i Thailand?

Heeey peeps.

For at være helt ærlig, ved jeg faktisk ikke med sikkerhed, hvordan jeg vil tjene penge hernede fra.
Jeg er på papiret en turist, og hvis man alligevel arbejder i thailand og blir taget, får man forbud imod at flytte tilbage til Landet. Så derfor betyder det meget for mig, at jeg ikke overtræder nogle grænser eller noget.

Jeg har nogle få penge i aktier tilbage og har sat dem i forskellige investeringer, som jeg håber på går op. Derudover har jeg 1000kr pr måned fra en ven der skylder mig penge og har selvfølgelig også selv lidt på kistebunden. Indtil videre har jeg til omkring 6 måneder, hvis jeg holder mit budget, som jeg har gjort indtil videre. 😉 Udover det har min familie sagt de støtter mig 100%, hvilket jeg ikke helt havde regnet med, men de er sgu guld værd!

Men mest af alt håber jeg jo at denne blog og min youtube kanal, vil kunne blive mit arbejde, men det er som sagt kun en drøm, og ikke noget jeg regner med. Udover det udfylder jeg lige nu spørgeskemaer, og overvejer at sælge nogle flere af mine ting hjemme i Danmark.

Men den brutale sandhed er j0, at ikke alt er lutter lagkage, jeg  stresser over at skulle finde penge, uden at arbejde, og nogle dage, er bare virkelig lange. Især når man er alene afsted. Man er tvunget alene med sine tanker, hvilket jeg virkelig har haft brug for. Selvom det er hårdt og stressenede, til tider, så holder jeg hovedet høj og glæder mig over hvor heldig jeg er, at kunne gøre det. Jeg tænker også at jeg skal begynde at træne igen hernede, men det har været svært at komme igang fordi det er så varmt. Og jeg stadig ikke helt har vænnet mig til det. 😛

Imorgen skal jeg igang, ligegyldigt hvad, og der regner jeg også med at min første video kommer op min Youtube kanal 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baghaven