Så starter rejsen!

Baghaven

Idag har der ikke været meget på programmet fra min side af, vågnede med den værste migræne og blev faktisk i sengen til omkring 12. Da Mai kom hjem, gik jeg ned ved poolen i skyggen og lagde mig, og arbejdede lidt på computeren.

Det er bare så lækkert, at vores Wifi når hele vejen herned, og faktisk kan trække at man arbejder med nogle programmer som kan være lidt tunge. (og jeg kan se mit neflix :P)

Så ja, jeg er simpelthen forelsket i den her baghave, har kun set en anden person hernede, så har det helt for mig selv når jeg skal redigerer billeder og videoer 😉 Udover det, har vi også kokosnødder og banenpalmer med hele to klaser bananer. Så jeg glæder mig bare til de blir modne og vi kan plukke dem.

Men er klokken ved at være omkring 16:oo  her, og jeg vil smutte i centeret og få mig lidt frokost.

Anyways, see ya later. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så starter rejsen!